Feyenoord doet bod en mengt zich in Kroatische transfersoap: 'Woord gegeven'

Feyenoord doet bod en mengt zich in Kroatische transfersoap: 'Woord gegeven'

14-08-2023 20:15
54

Feyenoord heeft een bod uitgebracht op Luka Stojkovic, zo wordt gemeld in Kroatië. Het negentienjarige talent van Lokomotiva Zagreb was hard op weg naar Dinamo Zagreb, maar zou nu toch aan het twijfelen zijn gebracht.

Het plan was dat Stojkovic maandag een medische keuring ondergaan bij Dinamo Zagreb, maar volgens Jutarnji was hij in geen velden of wegen te bekennen. "Het klopt, Stojkovic heeft een aanbieding gekregen van Feyenoord", bevestigt Lokomotiv Zagreb-directeur Bozidar Sikic desgevraagd.

Stojkovic heeft 'een absolute voorkeur' voor Feyenoord, meldt 1908. Onder meer Marino Pusic probeert de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller over te halen. Afgaande op de woorden van Sikic, lijken de Rotterdammers echter te laten te komen. "Ik heb mijn woord aan Dinamo Zagreb gegeven. En als ik mijn woord geef, is het zo."

De interesse van Feyenoord in Stojkovic staat los van Luka Ivanusec, die hoogstwaarschijnlijk volgende week tekent in De Kuip. Hij komt over van Dinamo Zagreb, waarmee de Rotterdammers nu dus concurreren. Stojkovic speelde vorig seizoen dertig competitiewedstrijden op het hoogste niveau van Kroatië.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast