'Italiaanse interesse voor AZ-spits Pavlidis: eerste contacten zijn al gelegd'

'Italiaanse interesse voor AZ-spits Pavlidis: eerste contacten zijn al gelegd'

15-08-2023 23:57 Laatste update: 16-08-2023 00:00
79

Bologna is in de zoektocht naar een vervanger voor Marko Arnautovic uitgekomen bij Vangelis Pavlidis. Dat meldt Gianluca Di Marzio. De AZ-spits prijkt hoog op het verlanglijstje van de Italianen.  

Bologna staat volgens de laatste berichtgeving van Fabrizio Romano op het punt om Arnautovic kwijt te raken aan Internazionale. Rossoblu, dat op 21 augustus begint aan het nieuwe Serie A-seizoen met een wedstrijd tegen AC Milan, is om die reden naarstig op zoek naar een offensieve versterking. Pavlidis geldt volgens Di Marzio als een belangrijke kandidaat. 

De naam van de Griekse AZ-spits valt de afgelopen uren steeds vaker bij Bologna, meldt de transferspecialist. Er zijn naar verluidt ook al contacten gelegd tussen Bologna en de Alkmaarders. De ploeg van trainer Pascal Jansen, die deze zomer ook al Sam Beukema naar Bologna zag vertrekken, verlangt ongeveer vijftien miljoen euro voor zijn diensten. Bologna is op dit moment nog niet bereid om dat bedrag op tafel te leggen. 

Over interesse heeft Pavlidis in ieder geval niet te klagen. De 24-jarige rechtspoot, afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles nog goed voor een treffer, werd eerder al in verband gebracht met Benfica en VfB Stuttgart. Hij heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2025.