'Feyenoord gelooft in Wieffer en sloeg Italiaans bod van vijftien miljoen euro af'

'Feyenoord gelooft in Wieffer en sloeg Italiaans bod van vijftien miljoen euro af'

18-08-2023 19:22 Laatste update: 19:30
174

Mats Wieffer staat goed op de kaart in Italië, aldus de Italiaanse tak van Sky Sports. Volgens het medium deed SS Lazio onlangs een bod van vijftien miljoen euro op de middenvelder van Feyenoord, maar werd deze resoluut naar de prullenbak verwezen. 

Sky Sports schrijft dat Lazio naast vijftien miljoen euro ook nog een eigen speler had betrokken bij de deal, maar de Rotterdammers bleken niet geïnteresseerd. Wieffer werd vorige zomer voor bijna zes ton opgehaald bij Excelsior en heeft zich inmiddels flink ontwikkeld bij de landskampioen. Wieffer mocht zich vanwege zijn sterke seizoen onder meer bij Oranje melden.

Wieffer is het seizoen ietwat ongelukkig begonnen, maar Feyenoord heeft al het vertrouwen in de middenvelder, zo liet trainer Arne Slot vrijdag al weten op een persconferentie. Wieffer ligt tot 2027 onder contract in Rotterdam, waardoor Feyenoord de hoofdprijs kan vragen. De club lijkt echter niet geïnteresseerd om vroegtijdig afscheid te nemen. De geschatte marktwaarde van Wieffer is het afgelopen jaar omhooggesprongen en staat nu op vijftien miljoen euro. 

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!