'El Ghazi mag transfervrij weg bij PSV, 'grootverdiener' overweegt te blijven'

'El Ghazi mag transfervrij weg bij PSV, 'grootverdiener' overweegt te blijven'

22-08-2023 07:56 Laatste update: 08:00
144

Anwar El Ghazi overweegt om deze zomer bij PSV te blijven, aldus De Telegraaf. De buitenlandse clubs die de aanvaller tot op heden hebben benaderd, hebben hem nog niet doen overtuigen te vertrekken uit Eindhoven. Alleen bij een beter aanbod is hij bereid om een transfer te maken. 

Peter Bosz gaf recentelijk, in aanloop naar de vorige voorronde van de Champions League (tegen Sturm Graz), nog aan dat hij er 'absoluut geen probleem mee te hebben als hij blijft', doelend op El Ghazi. Daarnaast heeft de vleugelaanvaller, ondanks het feit dat hij onder zijn trainer geen basisspeler is, het naar zijn zin bij de Eindhovenaren, zo is te lezen. 

De 28-jarige Oranje-international kreeg ruim een week terug nog van PSV te horen dat hij mocht vertrekken voor een bedrag van 2 miljoen euro. Bronnen binnen de club hebben nu echter aan De Telegraaf aangegeven dat hij zelfs transfervrij mag vertrekken. Dat omdat hij bij de ploeg van Bosz een van de grootverdieners is. 

El Ghazi maakte in de zomer van 2022 de overstap naar PSV. Destijds tekende hij een contract tot medio 2025. Vorig seizoen kwam hij in 31 duels in actie. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en twee assists.