'Volendam wil hoger bedrag zien en houdt Duits avontuur Murkin voorlopig tegen'

'Volendam wil hoger bedrag zien en houdt Duits avontuur Murkin voorlopig tegen'

28-08-2023 15:27
38

Derry Murkin lijkt hard onderweg naar Schalke 04, maar FC Volendam verlangt een hoger bedrag voor de linksback. Het Duitse Kicker schrijft dat de onderhandelingen tussen beide clubs voorlopig nog niet zijn afgerond. 

Murkin zou persoonlijk al rond zijn met de 2. Bundesliga-club, maar FC Volendam wil nog geen handtekening zetten. Thomas Ouwejan krijgt nog altijd het vertrouwen bij de Duitse club, maar intern maakt men zich zorgen over het drukke schema. Murkin zou moeten dienen om Ouwejan te kunnen aflossen zodat geen enkele verdediger overbelast raakt.

Volendam is van mening goud in handen te hebben met Murkin en verlangt een zevencijferig bedrag voor de Engelsman. Murkin werd in 2015 in de jeugdopleiding van Volendam gezet en maakte in 2019 zijn debuut voor het eerste elftal. De 24-jarige linksback loopt na dit seizoen uit zijn contract, maar Het Andere Oranje hoopt wel een mooi bedrag over te houden aan de speler. Schalke is niet bereid een dergelijk bedrag over te maken. De twee clubs hebben nog een week om tot een akkoord te komen: de transfermarkt sluit op 1 september. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: