Lozano dolgelukkig met PSV-terugkeer: 'Dat is ons altijd bijgebleven'

Lozano dolgelukkig met PSV-terugkeer: 'Dat is ons altijd bijgebleven'

01-09-2023 21:12 Laatste update: 21:14
55

Hirving Lozano is blij terug te zijn bij PSV en PSV is blij de Mexicaan te hebben kunnen strikken in de slotdagen van de transfermarkt. De Mexicaanse aanvaller tekent een contract tot 2028 in het Philips Stadion.

Op de website van PSV laat Lozano optekenen warme gevoelens te koesteren aan zijn eerste periode in Eindhovense dienst. "Het was zowel mijn eigen wens als de wens van mijn familie om terug te keren bij PSV", aldus 'Chucky'. "Ons eerste verblijf hier was speciaal, dat is ons altijd bijgebleven. Ik kijk er erg naar uit om hier weer minuten te maken en deze periode nog succesvoller te maken dan de vorige."

Voor technisch directeur Earnest Stewart was Lozano naar eigen zeggen een 'buitenkansje'. "Een tijdje terug vingen we de eerste signalen op dat hij naar PSV wilde komen", aldus de PSV-directeur. "Een speler van de Serie A naar de Eredivisie halen is niet makkelijk, maar zijn kwaliteit staat buiten kijf dus we wilden deze kans absoluut grijpen. Deze transfer brengt ons weer een stapje dichter bij de ambities in de competitie en in de UEFA Champions League."