Ajax richt blik op Eredivisie na transferweek: 50x je inleg bij zege in Sittard!

Ajax richt blik op Eredivisie na transferweek: 50x je inleg bij zege in Sittard!

02-09-2023 15:00 Laatste update: 15:12

ADVERTORIAL - Ajax rondde deze week een hectische transferperiode af en wist maar liefst twaalf nieuwe namen naar de hoofdstad te brengen. Het is zondag echter weer zoals vanouds tijd voor een duel in de Eredivisie. Bij bookmaker Unibet pak je als nieuwe speler 50x je inleg wanneer Ajax van Fortuna Sittard wint!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Ga hierna naar de wedstrijd 'Fortuna Sittard - Ajax' en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de actie niet.

 

Zorg ervoor dat je het vinkje aanklikt dat verschijnt. De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je tot €50 kan pakken bij een zege van Ajax! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Weet Ajax te zegevieren op bezoek bij Fortuna Sittard? Dan pak je 50x je inleg! Spelen de Amsterdammers gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal één euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.