Rechtbank start onderzoek tegen Antony, ex-partner doet bizarre onthullingen

Rechtbank start onderzoek tegen Antony, ex-partner doet bizarre onthullingen

04-09-2023 14:32
134

De rechtbank van São Paulo is een onderzoek gestart naar vermeende mishandelingen van Manchester United-aanvaller Antony. De Braziliaan wordt ervan verdacht geweld te hebben gebruikt tegen zijn voormalig partner Gabriela Cavallin.

Het Braziliaanse UOL heeft foto's, video's en WhatsApp-gesprekken in handen, waaruit blijkt dat er sprake is van 'bedreigingen, intimidatie en fysieke agressie' van Antony richting Cavallin. Het medium zocht contact met Cavallin, die haar kant van het verhaal heeft verteld en afgelopen vrijdag bij de politie van Manchester een tweede klacht tegen de buitenspeler heeft ingediend.

Wedden

Meer odds

In een van de ongepubliceerde video's zouden de vingerkootjes van Cavallin open en bloot te zien zijn door agressie van Antony. Antony wil zelf niet reageren op de zaak en ook United heeft nog geen preventieve maatregelen genomen. Cavallin vertelt dat ze op 1 juli 2022, vlak nadat ze zwanger raakte van de voormalig Ajax-aanvaller, voor het eerst fysiek is aangevallen.

Antony zou gedreigd hebben om Cavallin al rijdend op hoge snelheid uit de auto te gooien. De agressie van Antony komt volgens Cavallin voort uit jaloezie. "Ik vertelde dat ik zwanger was. Hij zei dat als ik niet bij hem zou blijven, hij, ik en onze zoon zouden sterven." De volgende dag liet Antony via WhatsApp weten dat hij van plan was te verdwijnen. Na zestien weken zwangerschap verloor Cavallin haar baby, na vrijwel haar hele zwangerschap in het ziekenhuis te hebben doorgebracht.