Slot voerde pittig gesprek met Feyenoord-aanwinst': 'Draai om z'n oren gegeven'

Slot voerde pittig gesprek met Feyenoord-aanwinst': 'Draai om z'n oren gegeven'

04-09-2023 20:43 Laatste update: 22:00
89

Arne Slot heeft na afloop van Feyenoord - Fortuna Sittard op 13 augustus een 'pittig gesprek' gevoerd met aanwinst Ramiz Zerrouki, meldt De Telegraaf. De trainer van de Rotterdammers was niet blij met de reactie van de middenvelder nadat hij naar de kant werd gehaald.  

Zerrouki werd tegen Fortuna al na 33 minuten gewisseld. Slot was na de vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop gedwongen om de ploeg anders neer te zetten. Hij slachtofferde Zerrouki, die afgelost werd door Thomas Beelen. De daaropvolgende wedstrijden moest de Algerijns international het doen met een plek op de bank. 

"Het is wel grappig wat er gebeurde", aldus Marcel van der Kraan van De Telegraaf in de podcast Kick-Off. "Zerrouki ging eraf in een van de eerste wedstrijden en toonde meteen een soort kwade kop naar Slot. Hij liet duidelijk merken dat hij not amused was. Na afloop heeft Slot hem meteen een draai om z'n oren gegeven. Hij zei: 'In de afgelopen twee jaar is niet één speler met een kwade kop van het veld gestapt bij mij.'"

Alles over deze bizarre transferzomer op een rijtje! Check #DoneDeal de podcast: