Te Kloese krijgt Ajax-vraag: 'Lijkt me moeilijk om niet naar te luisteren'

Te Kloese krijgt Ajax-vraag: 'Lijkt me moeilijk om niet naar te luisteren'

04-09-2023 23:52
88

Voor Dennis te Kloese is het erg moeilijk om niet te luisteren naar 'een specifiek verzoek' uit de technische staf, zo vertelt de directeur van Feyenoord tegen het Algemeen Dagblad. Dat is iets wat bij Ajax juist wel lijkt te gebeuren.

Maurice Steijn onthulde recent dat geen van de huidige Ajax-aankopen door hem waren aangedragen. De namen die hij neerlegde bij directeur Sven Mislintat, kwamen om verschillende redenen niet naar Amsterdam. In gesprek met het Algemeen Dagblad krijgt Te Kloese de vraag of het af en toe raadzaam is om een trainer spelers te geven die hij graag wil. "Ik vraag nooit iets aan Arne Slot. Daar ben ik echt mee gestopt", knipoogt de directeur.

Vervolgens krijgt Te Kloese de suggestie voorgeschoteld dat hij ook wel meekrijgt wat er gebeurt bij Ajax. Daar lijkt het dus niet te boteren tussen Steijn en Mislintat. "Het vertrouwensniveau tussen Arne en mij is erg groot. Het lijkt mij heel moeilijk dat als er specifiek iets gevraagd wordt vanuit een technische staf, dat je daar dan helemaal niet naar luistert als directeur."

"Zoals het ook onmogelijk is dat de technisch directeur bij de trainer iets neerlegt en daaraan toevoegt dat het heel erg belangrijk is voor de club, dat je als trainer dan zegt: maar dat gaan wij echt niet doen. Je werkt samen. Dan is er soms wrijving. Dat kan. Maar ik ben hier niet anders gewend dan dat de communicatie goed is."