Rulli nam Oranje-internationals van Ajax apart: 'Was net twee weken geleden'

Rulli nam Oranje-internationals van Ajax apart: 'Was net twee weken geleden'

08-09-2023 21:11
62

Gerónimo Rulli onthult dat hij de Oranje-internationals van Ajax apart heeft genomen na zijn komst in januari. De doelman wilde zeker weten dat er geen sprake was van oud zeer na de verhitte strijd tussen Argentinië en het Nederlands elftal op het WK.

"Toen ik bij Ajax kwam, was het net twee weken geleden", vertelt Rulli in gesprek met Inside Ajax. "Het was net gebeurd en toen heb ik die jongens even apart genomen, want ik wilde dat alles oké zou zijn. Met al die gele en rode kaarten, er hadden wel dertig kaarten gegeven kunnen worden."

Wedden

Meer odds

Rulli is nog altijd positief over Ajax. "Het is een gigantische club. Ik zeg het steeds weer. Als je hier speelt, speel je bij een van de grootste clubs ter wereld qua historie. Het is een symbool van trots. In Argentinië gaan ze hetzelfde zeggen. We kennen Ajax vanwege de geschiedenis. Toen Koeman er speelde, de broertjes De Boer, die spelers. Van der Sar natuurlijk ook en zo nog meer. Ajax heeft echt een grote naam in Argentinië."

De sluitpost, die momenteel herstelt van een schouderblessure, weet dat Ajax door een moelijke tijd gaat, maar hij wil iets zeggen tegen de fans. "Dat ze bij ons moeten blijven staan en dat we ons geen moment gewonnen zullen geven. Ik weet dat het soms moeilijk is, maar ik vraag ze ons te blijven steunen. Ik ben ervan overtuigd dat ze zichzelf in ons kunnen herkennen dit seizoen."