'Sneijder begint met broer per direct aan tijdelijke trainersklus'

'Sneijder begint met broer per direct aan tijdelijke trainersklus'

24-11-2023 21:10 Laatste update: 21:57
48

Wesley Sneijder en zijn broer Jeffrey hebben het de komende periode voor het zeggen bij DHSC. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagavond. De broers nemen het stokje over van Mark Verkuyl, die vanwege slechte resultaten is ontslagen bij de club die voorlaatste staat in de vierde divisie. 

De spelersgroep van DHSC kreeg donderdagavond te horen dat Verkuyl op non-actief was gesteld. Assistent Jeffrey Sneijder nam de honneurs waar voor de wedstrijd tegen Huizen, waarna Wesley Sneijder aansloot bij de daaropvolgende trainingssessie. Komende zaterdag zullen de gebroeders Sneijder plaatsnemen op de bank. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk tot wanneer Wesley werkzaam blijft als trainer van het eerste elftal. De Utrechtse club won dit seizoen pas twee wedstrijden, verloor er al zeven en speelde twee keer gelijk. 

Nadat Sneijder een punt zette achter zijn actieve loopbaan, deed hij een poging om zijn trainerspapieren te behalen. Toen hij een meningsverschil kreeg met de KNVB over de invulling van de cursus, stopte hij. De recordinternational van Oranje is anno 2023 ook vaak te zien als analist bij Europese wedstrijden én in de talkshow Veronica Offside. Ook gaf hij onlangs aan studies te gaan volgen aan Harvard en Nyenrode.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!