PSV en Bosz moeten Noa Lang weer missen door 'kleine terugslag'

PSV en Bosz moeten Noa Lang weer missen door 'kleine terugslag'

28-11-2023 17:23 Laatste update: 19:33
148

Slecht nieuws voor PSV. Noa Lang heeft een 'terugslag' gehad en is er woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla niet bij. Dat meldt trainer Peter Bosz op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. 

"Noa Lang zal er niet bij zijn", vertelt Bosz in Sevilla. "Hij heeft een kleine terugslag gehad. Hij komt net van een lange blessure terug. Ik ga met hem geen risico nemen." De trainer van PSV geeft aan dat Lang ook een twijfelgeval is voor de topper tegen Feyenoord van komende zondag.

Lang stond sinds oktober zo'n zeven weken aan de kant met een hamstringblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Zaterdag maakte de buitenspeler als invaller zijn rentree in de uitwedstrijd tegen FC Twente (0-3). Of dat kwartier in Enschede de oorzaak van zijn 'terugslag' is, is niet bekend. 

Het nieuws over de blessure van Lang is opmerkelijk. PSV deelde eerder op dinsdag nog het bericht dat Lang deel uitmaakte van de 23-koppige selectie van de Eindhovenaren voor het duel in de Champions League. Daar kan met de berichtgeving van Bosz nu een streep doorheen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)