'Geruchtenmachine draait op volle toeren: vier transferopties Van de Beek'

'Geruchtenmachine draait op volle toeren: vier transferopties Van de Beek'

04-12-2023 09:00 Laatste update: 22:14
15

Het gonst de laatste uren weer van de geruchten over de toekomst van Donny van de Beek. De middenvelder van Manchester United wordt gelinkt aan drie Italiaanse clubs én Galatasaray.

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Van de Beek drie transferopties in Italië: Fiorentina, Atalanta Bergamo en Genoa. Juventus werd ook genoemd, maar Manchester United zou liever zakendoen met een club waar de oud-Ajacied reële speelkansen heeft. De Engelse grootmacht is bereid om tijdens de huurperiode een groot deel van zijn salaris door te betalen. Genoa, huidige de nummer veertien van de Serie A, was afgelopen zomer al in de markt voor Van de Beek.

Wedden

Meer odds

Bij Manchester United kreeg de 26-jarige Van de Beek dit seizoen niet meer dan 21 speelminuten van manager Erik ten Hag. Het is inmiddels glashelder dat de negentienvoudig Oranje-international in de winter zal vertrekken. Ook Galatasaray geldt nog steeds als een potentiële bestemming. Rond de Champions League-wedstrijd van vorige week woensdag (3-3) spraken officials van de Turkse club met United over een mogelijke deal, meldt het Turkse medium Sporx.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!