Ihattaren geeft via Instagram inkijkje in voorbereidingen op debuut bij Slavia

Ihattaren geeft via Instagram inkijkje in voorbereidingen op debuut bij Slavia

10-12-2023 13:33 Laatste update: 13:35
39

Enkele dagen nadat Mohamed Ihattaren werd gepresenteerd als nieuwe speler van Slavia Praag, heeft hij zijn aanwezigheid laten blijken op sociale media. De aanvallende middenvelder is te zien in de sportschool en lijkt zijn nieuwe kans serieus te nemen.

Maandag werd Ihattaren gepresenteerd als nieuwe aanwinst van het Tsjechische Slavia Praag. Zondagochtend deelde de voormalig PSV’er op Instagram een verhaal waarin te zien is dat hij aan het trainen is in de fitnessruimte van Slavia Praag. Dennie van Laar, hoofdredacteur van VoetbalPrimeur, meldde nog voordat de transfer beklonken was in #DoneDeal de podcast dat Ihattaren in gesprek was met de Tsjechische club. Afgelopen maandag tekende hij een contract voor één seizoen, met de mogelijkheid van drie extra jaren.

Het is voor de geboren Utrechter, na een aantal mislukte pogingen, een kans om zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen. Afgelopen zomer leek Ihattaren nog bij het Turkse Samsunspor aan de bak te kunnen. Maar hier vertrok hij na enkele dagen door gedoe met het bestuur.

Ihattaren kwam in het verleden uit voor PSV, Juventus, Sampdoria en Ajax. De linkspoot werd als één van de grootste talenten op de werd gezien. Maar na zijn vertrek uit Eindhoven gleed hij steeds verder af en kwam hij in 2023 zonder de club te zitten.