'Feyenoorders spelen zich in kijker: Premier League-scouts aanwezig in Glasgow'

'Feyenoorders spelen zich in kijker: Premier League-scouts aanwezig in Glasgow'

12-12-2023 23:38 Laatste update: 23:43
12

Bij de laatste Champions League-wedstrijd van Feyenoord dit seizoen, in Glasgow tegen Celtic, staan Santiago Gimenez en Quinten Timber in het middelpunt van de belangstelling. Althans, dat meldt het Engelse medium TEAMtalk. Scouts van diverse Premier League-clubs zullen op de tribune zitten.

Tottenham Hotspur en West Ham United hebben naar verluidt interesse in de Mexicaanse topschutter van Feyenoord. Het is al langer bekend dat veel grote clubs op het vinkentouw zitten voor Gimenez, ook uit andere landen.

Ook Timber zou zich de laatste maanden in de kijker hebben gespeeld, onder meer van van Fulham, klinkt het. De club Londen schijnt scouts naar de wedstrijd van Feyenoord in Schotland tegen Celtic te sturen om de middenvelder live in actie te zien. Feyenoord trapt woensdagavond om 21.00 uur af tegen Celtic.

De wens van Fulham om het middenveld te versterken heeft te maken met de speculaties rondom João Palhinha. De Portugees zou afgelopen zomer al naar Bayern München verkassen. Sinds de deal afketste, is de interesse er niet minder op geworden.