Kroos in verlegenheid na vraag over Duits elftal: 'Zet me aan het denken'

Kroos in verlegenheid na vraag over Duits elftal: 'Zet me aan het denken'

15-12-2023 15:41
3

Een eventuele terugkeer van Toni Kroos in de nationale ploeg is momenteel een veelbesproken item in Duitsland. De speler van Real Madrid maakte na het EK dat in 2021 werd gespeeld een einde aan zijn interlandcarrière, maar wordt nu in verband gebracht met een terugkeer.

Kroos speelde eerder deze week met zijn club Real Madrid de wedstrijd tegen Union Berlin in zijn vaderland. Na afloop van het duel werd er gesproken over een eventuele comeback in de nationale ploeg, iets waar Antonio Rüdiger, ploeggenoot bij Real Madrid en speler van Duitsland, op hoopt.

"Ik stel hem die vraag dagelijks", stelt de verdediger tegenover DAZN. "Een speler zoals hij moet erbij zijn, simpel. Hij heeft zo veel kwaliteit. Alles wat hij doet is bijzonder en ik zou hem graag terugzien bij de nationale ploeg", aldus Rüdiger.

Zelf sluit Kroos een terugkeer niet direct uit. "Ik heb er al lang niet over nagedacht, dus het overvalt me een beetje", stelt hij nadat hij geconfronteerd wordt met de woorden van Rüdiger. "Het zet me aan het denken, maar ik kan er nog niks zinnigs over zeggen."