Update: PSV - FC Twente toch op ander moment gespeeld dan gedacht

Update: PSV - FC Twente toch op ander moment gespeeld dan gedacht

21-12-2023 19:53 Laatste update: 22:24
137

De bekerwedstrijd tussen PSV en FC Twente is definitief afgelast. Het veld van de Eindhovenaren is niet voldoende bespeelbaar, door de vele regenval van donderdag. Het lijkt erop dat de wedstrijd op 10 januari ingehaald gaat worden.

De bekerwedstrijd werd eerst al met een half uur uitgesteld, nu is duidelijk geworden dat de bal helemaal niet gaat rollen in Eindhoven. Beide ploegen wilden niet op het drijfnatte veld gaan voetballen, terwijl de groundman van PSV ook aangaf dat de grasmat niet speelklaar was. Daardoor keert iedereen voor de aftrap alweer huiswaarts.

Wedden

Meer odds

Als de wedstrijd daadwerkelijk op 10 januari wordt ingehaald, dan moeten beide teams hun winterstop eerder af gaan breken. De wedstrijd een dag later, op vrijdag, leek ook nog een optie te zijn, voor het uitspelen van de wedstrijd. Het is echter waarschijnlijker dat de wedstrijd op 10 januari uitgespeeld wordt.

Update: Het duel tussen PSV en Twente wordt niet op 10 januari, maar op 16, 17 of 18 januari ingehaald. Dat is opvallend, want in die week worden ook de achtste finales van de KNVB Beker al gespeeld. De achtste finale van PSV of Twente, wordt dan ook een week later gespeeld dan de andere achtste finales.