Bournemouth laat geen spaan heel van Fulham: Luton trekt ook aan langste eind

Bournemouth laat geen spaan heel van Fulham: Luton trekt ook aan langste eind

26-12-2023 18:19
3

Bournemouth heeft op Boxing Day de geweldige vorm van de laatste weken voortgezet. Tegen Fulham werd in eigen huis de vierde zege op rij binnen gehaald. Luton Town kwam als winnaar uit de bus in een rechtstreeks duel tegen mede-promovendus Sheffield United.

Bournemouth - Fulham: 3-0
The Cherries verloren geen competitiewedstrijd meer sinds 6 november en die reeks bleef op Boxing Day dus intact. Bournemouth was heer en meester in eigen huis tegen een vrij tam Fulham. Nederlandse inbreng was er ook nog tijdens de wedstrijd, want Justin Kluivert maakte de openingsgoal. Ook oud-Feyenoorder Luis Sinisterra liet zich nog even zien, met een raket die de 3-0 betekende.

Sheffield United - Luton Town: 2-3
Bij Sheffield United en Luton Town ging het duel werkelijk waar alle kanten op. Het duel begon met een voorsprong voor Luton, maar in de tweede helft werd die tenietgedaan door twee snelle goals van Sheffield. De zege ging echter naar Luton en dat had Sheffield vooral aan zichzelf te danken. Jack Robinson en Anis Slimane tikten een bal achter hun eigen keeper, waardoor zij het lot van Sheffield bezegelden.