Feyenoord-bankzitter erkent interesse: 'Clubs komen kijken wat er aan de hand is'

Feyenoord-bankzitter erkent interesse: 'Clubs komen kijken wat er aan de hand is'

7 januari - 11:08
25

Javairô Dilrosun is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De vleugelaanvaller wordt de laatste weken in verband gebracht met een winters vertrek uit Rotterdam. Er zou zelfs al een bod uit de Serie A zijn afgewezen. 

Het Italiaanse US Lecce zou geprobeerd hebben om Dilrosun los te weken bij Feyenoord, maar ving bot. Dilrosun erkent in gesprek met Rijnmond dat er interesse voor hem is, maar het houdt hem niet echt bezig. "In deze periode is er altijd wel interesse in spelers. Ook voor mij. Clubs komen kijken wat er aan de hand is omdat ik zo weinig gespeeld heb. Ik ben daar niet mee bezig, ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over. Ik moet gewoon goed trainen."

De vleugelaanvaller, dit seizoen goed voor slechts 117 minuten, heeft ondanks zijn bijrol nog altijd het gevoel dat hij voorkomt in de plannen van Arne Sot. "Ik heb niet gehoord dat ik weg mag of moet blijven, maar de trainer geeft mij vertrouwen."

Met het (tijdelijke) gemis van Yankuba Minteh en Alireza Jahanbaksh, die uitkomen voor Gambia en Iran op de Afrika Cup en de Azië Cup, ziet Dilrosun kansen. "Met mijn hoofd ben ik hier. Ik moet goed trainen en dan zie ik het wel. Ik zie tijdens trainingen dat ik vertrouwen krijg en soms bij de basis hoor. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken, dat is het doel voor mij, laten zien dat ik belangrijk kan zijn voor Feyenoord."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!