ED: Babadi voor week teruggezet naar Jong PSV, Ajax 'voorzichtig' geïnteresseerd

ED: Babadi voor week teruggezet naar Jong PSV, Ajax 'voorzichtig' geïnteresseerd

16 januari - 21:35 Laatste update: 21:38
159

Ajax toont voorzichtige interesse in Isaac Babadi, zo bevestigt het Eindhovens Dagblad. De talentvolle middenvelder is voor een week teruggezet naar Jong PSV, omdat hij door een misverstand te laat kwam bij een bespreking.

Babadi, die over een aflopend contract beschikt bij PSV, wordt in het geruchtencircuit steeds sterker gelinkt aan Ajax. Eerder werd al duidelijk dat Feyenoord ook een oogje heeft op de jeugdinternational. Nu bevestigt het ED dat het kamp-Babadi bij de contractonderhandelingen schermt met de voorzichtige interesse van Ajax. 'Een van zijn agenten zou recent kort gesproken hebben met een van de scouts van de club', zo klinkt het.

Ondertussen is Babadi dus voor een week teruggezet naar Jong PSV. Hij kwam namelijk te laat voor een bespreking van de beloftenploeg, voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Er zou echter sprake zijn geweest van een misverstand: Babadi wil zich nog steeds blijven inzetten voor PSV.

Ondertussen voert PSV nog altijd gesprekken met het achttienjarige talent over een contractverlenging. Volgens het ED had Babadi al 'ja' kunnen zeggen tegen een 'spectaculair' verbeterd contract, dat hem tot medio 2028 zou binden aan de Eindhovense club. Toch heeft hij nog altijd niet verlengd.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!