'PSV wilde Babadi-tekenmoment al bijna inplannen, agenten negeren clubleiding'

'PSV wilde Babadi-tekenmoment al bijna inplannen, agenten negeren clubleiding'

16 januari - 21:54
161

Het Eindhovens Dagblad heeft een opvallende onthulling gedaan over de contractonderhandelingen tussen PSV en Isaac Babadi. Volgens de regionale krant werd het tekenmoment al bijna ingepland, maar heeft het management van de jeugdinternational meerdere keren om extra tijd gevraagd. Daarna zou de clubleiding zelfs genegeerd zijn door de agenten van Babadi.

Het ED meldt dinsdagavond dat Babadi voor een week is teruggezet naar Jong PSV, terwijl Ajax voorzichtige interesse toont. Daarnaast doet de krant een boekje open over de contractonderhandelingen tussen het kamp-Babadi en PSV. 'Er was in december al bijna sprake van het plannen van een tekenmoment voor een nieuw contract, maar het management van Babadi wilde naar verluidt meerdere keren extra tijd', zo klinkt het.

Vervolgens zou het management van de middenvelder 'meerdere verzoeken om aan tafel te komen' onbeantwoord hebben gelaten. De agenten van Babadi vinden dat PSV aanvankelijk laat was met het doen van een goed contractvoorstel, terwijl de clubleiding van mening is dat er daarna geduld is getoond.

Technisch directeur Earnest Stewart verklapte deze week op de nieuwjaarsreceptie van PSV al dat de Eindhovenaren geen oneindig geduld hebben met Babadi. Naast Ajax werd Feyenoord eerder ook al gelinkt aan het achttienjarige talent.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!