Vermoedelijke opstelling PSV: Tillman vervangt Veerman, Vertessen blijft staan

Vermoedelijke opstelling PSV: Tillman vervangt Veerman, Vertessen blijft staan

21 januari - 07:30 Laatste update: 07:30
51

PSV dendert dit seizoen door de Eredivisie en kan zondag het record aanscherpen door ook zijn achttiende wedstrijd te winnen, maar tegen FC Utrecht zal Peter Bosz toch een beetje moeten puzzelen. Joey Veerman ontbreekt namelijk nog met lichte kuitklachten.

De trainer van de Eindhovenaren kan ook nog niet beschikken over Ismael Saibari, die met Marokko actief is op de Afrika Cup. Daarnaast is Jerdy Schouten een vraagteken, want de controleur kampt met hoestklachten. De Oranje-international hoopt zaterdag op de laatste training wel weer aan te sluiten. In dat geval lijkt hij te kunnen starten in de Domstad en houdt Bosz vermoedelijk vast aan zijn opstelling van het bekerduel met FC Twente.

Schouten zal centraal op het middenveld dan weer gesteund worden door Malik Tillman, die tegen de Tukkers een uitstekende indruk maakte als vervanger van Veerman. Guus Til behoudt zijn plek als nummer tien. Ook Yorbe Vertessen lijkt weer aan de aftrap te staan ondanks de transferperikelen. Bosz kan Noa Lang en Hirving Lozano, die nog wedstrijdritme missen, dan weer laten invallen.

FC Utrecht en PSV beginnen zondag om 12.15 uur aan het duel in De Galgenwaard.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Vertessen