Promes laat van zich horen: veroordeelde aanvaller plaatst veelzeggende foto

Promes laat van zich horen: veroordeelde aanvaller plaatst veelzeggende foto

25 januari - 11:05 Laatste update: 11:37
201

Quincy Promes maakt zich naar het zich laat aanzien niet al te druk om de strafzaak die tegen hem loopt. Het Openbaar Ministerie eiste woensdagmiddag een celstraf van negen jaar tegen de aanvaller van Spartak Moskou, die enkele uren later op Instagram een post plaatste waarop hij zorgeloos voor zich uitstaart. 

'Deus Ventus', luidt het onderschrift. Ofwel: 'De wind van God'. Promes plaatst vaker foto's op de dagen waarop ontwikkelingen worden gemeld rondom zijn strafzaken. De voormalig Oranje-international is volgens het OM nadrukkelijk betrokken geweest bij het invoeren van 1326 kilo cocaïne. Justitie wil om die reden dat Promes negen jaar celstraf uitzit. 

Zelf was hij niet aanwezig bij het proces. Promes, die naar verluidt druk bezig om een Russisch paspoort te bemachtigen, kan door de Nederlandse autoriteiten niet terug worden gehaald uit Rusland. De oud-speler van FC Twente en Ajax heeft bij Spartak een aflopend contract, maar er klinken geluiden dat hij binnenkort zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Quincy Promes (@qpromes)