Driouech geeft nogmaals uitleg over geklapte transfer: 'Feyenoord had de sleutel'

Driouech geeft nogmaals uitleg over geklapte transfer: 'Feyenoord had de sleutel'

3 februari - 12:30
132

Deadline Day was zelden zo bewogen voor een speler als hij dit jaar was voor Couhaib Driouech. Op de laatste dag van de transferwindow gingen overstappen naar Feyenoord en PSV niet door, maar vrijdag moest de aanvaller met Excelsior spelen tegen Almere City. Na dat duel vertelt Driouech aan NOS voor één van de laatste keren over zijn bewogen dagen.

"Het gaat goed met me", begint Driouech met het goede nieuws. "Helaas hebben we verloren van Almere City, dus dat doet wel pijn. Ik heb geprobeerd de knop om te zetten en ik stond er. De interesse spreekt natuurlijk alleen maar waardering uit. Dat zegt wel dat ik op de goede weg ben. Ik ben superblij dat zulke clubs zich melden voor mij, maar het mocht helaas niet baten."

Uiteindelijk geeft hij ook een inkijkje in de Deadline Day die hij beleefde. "Donderdag was een heel bewogen dag. De dag dat het moest gebeuren. De hele dag belletjes en ‘mood swings’. Op momenten was ik heel dichtbij een transfer naar PSV, maar op sommige momenten ook weer niet. Voor mijn gevoel kwam het in ieder geval heel dichtbij. Feyenoord was wel wat minder ver dan PSV. Ik zat al in de auto naar Eindhoven."

Volgens Driouech kon Feyenoord uiteindelijk de transfer laten lukken in de vorm van Leo Sauer. Excelsior zag in hem de tijdelijke vervanger van de aanvaller. "Feyenoord had de sleutel. Maar voor mijn gevoel heeft PSV er alles aan gedaan, Feyenoord kon de sleutel inzetten, maar kwam er niet uit met Excelsior. Uiteindelijk kwam PSV er ook niet uit."