Stewart vertelt over afgeketste Driouech-deal: 'Zou kunnen dat we terugkomen'

Stewart vertelt over afgeketste Driouech-deal: 'Zou kunnen dat we terugkomen'

4 februari - 22:40
40

Earnest Stewart heeft bij Studio Voetbal een boekje opengedaan over de afgeketste transfer van Couhaib Driouech. De technisch directeur sluit niet uit dat PSV de speler van Excelsior komende zomer alsnog gaat halen.

Stewart is zondagavond te gast bij Studio Voetbal. Daar wordt hij meteen gevraagd naar de afgeketste transfer van Driouech. De aanvaller was enorm dicht bij een overgang naar PSV op Deadline Day. Waar is het uiteindelijk op gestrand? "Op meerdere zaken", antwoordt Stewart. "Je moet tot een overeenkomst komen met de club. Dat is heel simpel, want zij hebben de economische rechten van de speler."

Wedden

Meer odds

"Daarnaast liepen we uit tijd: je wil een aankoop namelijk heel graag keuren, dat is simpel. En Excelsior wilde heel graag een vervanger aantrekken, wat niet lukte. Rond 20.00 uur of 20.30 ging de stekker eruit", vervolgt Stewart, die ook zegt dat de clubs nog niet volledig akkoord waren over de transfersom. "Nee, niet helemaal."

Vervolgens krijgt Stewart de vraag of PSV komende zomer alsnog werk gaat maken van een transfer van Driouech. De directeur van de Eindhovenaren wil dat niet uitsluiten. "Dat zou kunnen", luidt zijn korte antwoord.