Romano: PSG heeft back-upplan klaarliggen voor mogelijk Mbappé-vertrek

Romano: PSG heeft back-upplan klaarliggen voor mogelijk Mbappé-vertrek

5 februari - 15:00 Laatste update: 15:04
22

Fabrizio Romano heeft een aantal details over de situatie van Mbappé naar buiten gebracht. Deze nieuwe informatie wijst er sterk op dat de Franse superster na dit seizoen inderdaad naar Real Madrid verkast. Paris Saint-Germain zou zelfs al een back-upplan op tafel hebben liggen, mocht de aanvaller inderdaad vertrekken. 

Het gerennomeerde Le Parisien pakte afgelopen zaterdag groots uit met het nieuws dat Mbappé PSG naar alle waarschijnlijkheid in gaat ruilen voor Real. 'Geen twijfel meer', tekende de lokale krant op. 

Romano weet meer. Bij de Spaanse topclub leeft een gevoel van 'vertrouwen' dat de deal rondkomt. Mbappé heeft nog niets getekend bij De Koninklijke, maar er wordt verwacht dat hij binnenkort zelf meer duidelijkheid verschaft omtrent zijn toekomstplannen. Zodra hij zijn vertrekwens kenbaar maakt bij PSG-voorzitter Nasse Al Khelaifi, kunnen de zaken in gang worden gezet. Dat is 'een cruciale stap', zo is te lezen. 

Ondertussen sorteert PSG al voort op de mogelijke en tevens langverwachte exit van Mbappé, die zoals bekend over een aflopend contract beschikt. Er ligt op de burelen in het Parc des Princes een schaduwlijst klaar met eventuele opvolgers. Wie daar op staan, is niet duidelijk.