'Feyenoord kon viertal spelers in winter verkopen: club hoopt 125 miljoen te zien'

'Feyenoord kon viertal spelers in winter verkopen: club hoopt 125 miljoen te zien'

9 februari - 07:26 Laatste update: 08:24
184

Feyenoord zou deze winter vier spelers hebben kunnen verkopen. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. Dat er geboden werd op David Hancko en Mats Wieffer was al bekend, maar ook Quilindschy Hartman en Santiago Gimenez zouden goed in de markt liggen.

Voor Hancko en Wieffer klopten respectievelijk Paris Saint-Germain en Atlético Madrid aan. Wat betreft Hartman en Gimenez is niet bekend welke clubs interesse toonden in het tweetal. Voor Dennis te Kloese was een vertrek van één van de vier spelers echter alleen mogelijk bij de absolute hoofdprijs. Voor hem lag de focus op het behouden van topspelers en het creëren van kapitaal op het veld.

Feyenoord weet dat een aantal clubs deze zomer terug zullen keren voor het viertal, waardoor de Rotterdammers hopen hun transferwaarde nog wat meer op te krikken. Volgens De Telegraaf zou de club zo’n 125 miljoen euro in totaal willen zien voor de vier spelers. De club hoopt zo snel mogelijk aandelen terug te kopen van de Vrienden van Feyenoord, een belangenorganisatie van investeerders die de club financieel steunde in moeilijke tijden. Zo willen de Rotterdammers weer wat meer de baas in eigen huis zijn.

Kijkend naar inkomende transfers bij Feyenoord is de komst van Luciano Rodriguez nog altijd erg belangrijk deze zomer. Volgens de ochtendkrant is de verwachting nog altijd, dat de Uruguayaan deze zomer aan zal sluiten bij de ploeg. Feyenoord was deze winter al dichtbij de komst van de buitenspeler, maar dat ging niet door omdat het papierwerk niet op tijd in orde gemaakt kon worden.