Slot deelt complimenten uit na remise: 'Jammer dat scheids niet geïmponeerd was'

Slot deelt complimenten uit na remise: 'Jammer dat scheids niet geïmponeerd was'

15 februari - 21:49 Laatste update: 22:54
148

Arne Slot ziet nog genoeg perspectief voor de return van Feyenoord in Rome. De coach is er wel van overtuigd dat de Rotterdammers op hun allerbest moeten zijn om nog door te gaan in de Europa League. Ook deelt Slot nog een compliment uit aan de supporters van Feyenoord, die het volgens hem geweldig deden.

"Ik begon al met te zeggen dat 1-1 geen geweldige uitgangspositie is", vertelt Slot tegenover ESPN na het gelijkspel tegen Roma. "Het is ook niet zo dat je veel beter bent als je die drie of vier spelers terug hebt, dan zou je de jongens die vandaag spelen echt te kort doen. Die uitwedstrijd wordt gewoon heel erg lastig. Zeker omdat ik ervaring heb met die wedstrijd en weet wat ons daar te wachten staat."

Slot was vooral onder de indruk van de Rotterdamse fans. "De sfeer was hier ook echt geweldig. Vervelend genoeg was de scheidsrechter daar alleen niet door geïmponeerd. Dus ik kan alleen maar hopen dat dat volgende week aan de kant van de arbitrage ook zo is. Wij zullen wel weer ongelooflijk goed moeten zijn om daar met een resultaat weg te komen, wat we nodig hebben. Het moet een overwinning zijn, het zij direct, met een verlenging of met strafschoppen."