Speelt Jong Ajax vrijdag wéér op volle oorlogssterkte tegen hekkensluiter Top Oss?

Speelt Jong Ajax vrijdag wéér op volle oorlogssterkte tegen hekkensluiter Top Oss?

16 februari - 13:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. Vaak presenteren we je het KKD-rijtje, maar vandaag zoomen we met Jong Ajax in op één team. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Op volle oorlogssterkte sinds de winterstop

Het seizoen van Jong Ajax verliep voor de winterstop verre van rooskleurig. De Amsterdamse beloftenploeg stond in de onderste regionen van de KKD en dat zijn niet de plekken die we normaal gesproken van ze gewend zijn. Na de winter is alleen alles anders en dat heeft met meerdere factoren te maken.

Zo ging Ajax de transfermarkt op om nieuwe spelers te halen. Julian Rijkhoff werd bij Borussia Dortmund weggeplukt en maakt nu zijn minuten op De Toekomst. Dat geldt ook voor Kian Fitz-Jim die van een verhuurperiode is teruggehaald van Excelsior. Door de komst van Jordan Henderson maakt ook hij zijn minuten nu bij Jong Ajax. Verder is ook miljoenenaankoop Ahmetcan Kaplan weer terug van een blessure. De verdediger deed de afgelopen twee wedstrijden ritme op in het elftal. Verder staan ook de namen van Anton Gaaei, Ar’Jany Martha en Silvano Vos geregeld op het wedstrijdformulier.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier gratis en speel de welkomstbonus van 50 euro wanneer Feyenoord van RKC wint!

MVV doet zijn beklag

Afgelopen maandag speelde Jong Ajax op De Toekomst tegen MVV. De Limburgers gingen met 3-0 onderuit en na afloop van de wedstrijd deden zij hun beklag. 'Vooral Ajax heeft er een handje aan om gewoon een versterkt Jong Ajax of kunnen we beter zeggen een verzwakt Ajax 1 op te stellen. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat Jong Ajax tegen MVV start met een formatie waar teams als Heerenveen, Fortuna Sittard, NEC in de Eredivisie alleen maar van kunnen dromen. Tegen MVV had Jong Ajax afgelopen carnavalsmaandag spelers opgesteld die naar Amsterdam werden gehaald voor rond de 25 tot 30 miljoen euro', zo klonk het op de website. 

Top Oss de volgende voor Jong Ajax?

Vanavond staat er met Top Oss een volgende laag geklasseerde tegenstander op het programma voor Jong Ajax. De club uit Brabant is zelfs hekkensluiter van de KKD met zeventien punten, dertien minder dan de Amsterdamse beloften. Of alle miljoenen aankopen en talentvolle jeugdspelers vanavond weer op het veld staan is de grote vraag, maar het is iets om in het achterhoofd te houden om vooraf te checken.

De odds

Unibet heeft zijn odds rondom Top Oss - Jong Ajax bepaald. De odd waarbij Ajax met minimaal twee doelpunten verschil moet winnen van Top Oss (-1 handicap Jong Ajax) staat op 4.00. Denk je dat de ploeg van Dave Vos een nog hogere uitslag neer zou kunnen zetten? Dan is de odd van 9.00 die staat voor een overwinning met minimaal drie doelpunten verschil (-2 handicap Jong Ajax) een interessante.

Klik hier om één van de weddenschappen van Jong Ajax te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.