Spaanse pers: Atlético kijkt weer naar Feyenoord, 'overeenkomst geen probleem'

Spaanse pers: Atlético kijkt weer naar Feyenoord, 'overeenkomst geen probleem'

7 maart - 18:32
32

Feyenoord moet rekening houden met een zomers vertrek van Mats Wieffer, zo wordt donderdag ook gemeld in Spanje. De naam van de controlerende middenvelder prijkt nog steeds bovenaan de shortlist van Atlético Madrid.

Atlético moet in actie komen, nu Axel Witsel, Koke en Mario Hermoso uit hun contract lopen. Ook achter de Madrileense toekomst van Memphis Depay staat een groot vraagteken, aldus Relevo. Wieffer zou de speler zijn die op dit moment de beste papieren heeft om te verkassen naar Estadio Wanda Metropolitano.

Wedden

Meer odds

Wieffer is enthousiast over een mogelijke Atlético Madrid 'en een overeenkomst met zijn management zou geen probleem zijn', klinkt het. Een maand geleden liet de Oranje-international zich nog uit over Atlético, dat in de winter al op de lijn kwam. "Ze hebben zich wel gemeld, ja", zei hij toen tegen ESPN. "Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat niet zo veel nut."

Met de achttienjarige Arthur Vermeeren, die voor tientallen miljoenen overkwam van Royal Antwerp FC, versterkte Atlético Madrid zich in de winter al met een middenvelder. Naast Wieffer staat Mikel Merino (Real Sociedad) hoog op de lijst bij de huidige nummer vier van La Liga.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!