Van der Vaart doet onthulling over Slot: 'Denk dat hij dan naar Spurs was gegaan'

Van der Vaart doet onthulling over Slot: 'Denk dat hij dan naar Spurs was gegaan'

11 maart - 08:46
72

Rafael van der Vaart had Arne Slot vorig jaar graag de stap zien maken naar 'zijn' Tottenham Hotspur. Uiteindelijk viel de keuze volgens de oud-voetballer van Spurs op Ange Postecoglou, die het naar behoren doet in Engeland. 

NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg denkt dat Slot niet zomaar weggaat bij Feyenoord aankomende zomer. "Hij heeft met zijn volle verstand niet voor één jaar bijgetekend. Hij is veel meer gaan verdienen", vertelt Stekelenburg bij Studio Voetbal. "Als er een echte topclub komt, weet je het nooit. Vorig jaar zei hij natuurlijk 'nee' tegen Tottenham, waarom zal hij nu 'ja' zeggen?"

Wedden

Meer odds

"Jij denkt dat hij 'nee' heeft gezegd? Als hij morgen naar Tottenham kan, dan is hij toch weg?", reageert Van der Vaart op de uitspraken van Stekelenburg. Vorig jaar vonden er gesprekken plaats tussen de oefenmeester en Tottenham Hotspur, maar de oud-voetballer stelt te weten dat Spurs destijds voor een andere weg koos. "Ik had graag gezien dat hij wel de nieuwe trainer was geworden daar."

Collega-analist Ibrahim Affelay is het met de woorden van Van der Vaart eens. "Op het moment dat er een grote club komt, kan je een groot contract hebben, maar dan gaat hij gewoon weg." Van der Vaart gelooft dat Slot binnenkort de stap omhoog gaat maken. "Ik vind dat ze daar (bij Tottenham Hotspur, red.) zo'n trainer nodig hebben, maar die stap gaat wel een keer komen voor hem. Ik denk dat Slot vorig jaar wel naar Spurs was gegaan als hij eerste keuze was geweest."

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!