Vermoedelijke opstelling PSV: Veerman lijkt fit voor kraker in Dortmund

Vermoedelijke opstelling PSV: Veerman lijkt fit voor kraker in Dortmund

13 maart - 14:30 Laatste update: 14:38
127

PSV is één horde verwijderd van het bereiken van de kwartfinales van de Champions League. Woensdagavond moet de ploeg van Peter Bosz na een 1-1 gelijkspel tegen Borussia Dortmund in de heenwedstrijd in het Signal Iduna Park winnen. Dat gaan de Eindhovenaren met deze elf namen voor elkaar proberen te boksen.

De achterste linie kent naar alle waarschijnlijkheid weinig verrassingen. Jordan Teze en Sergiño Dest, afgelopen vrijdag uitblinker en matchwinner tegen Go Ahead Eagles (0-1) zijn de vleugelverdedigers van PSV. In het centrum lijkt Bosz, net als in Eindhoven tegen Dortmund, de voorkeur te geven aan Jerdy Schouten boven André Ramalho. Olivier Boscagli is Schoutens partner in de defensie.

Veerman is hoogstwaarschijnlijk van de partij in Duitsland. De middenvelder deed mee aan de laatste training van de Eindhovenaren, en niets lijkt een basisplaats nu nog in de weg te staan. Voor Veerman spelen Malik Tillman en Guus Til. Voor Ismael Saibari komt een basisplek te vroeg.

Voorin doet Bosz een beroep op de vertrouwde namen. Johan Bakayoko, die tegen Go Ahead een groot deel van het duel aan de kant gehouden werd, keert terug op de rechterflank, Hirving Lozano is zijn collega op de andere zijkant. Luuk de Jong is de diepste spits.

De return in Dortmund staat woensdag om 21.00 uur op het programma. De winnaar van het tweeluik behoort tot de beste acht ploegen van Europa.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano