Topclub Serie A lonkt voor voormalig AZ-speler: 'Inter lijkt voorsprong te hebben'

Topclub Serie A lonkt voor voormalig AZ-speler: 'Inter lijkt voorsprong te hebben'

24 maart - 15:37
24

Albert Gudmundsson lijkt komende zomer een transfer naar Internazionale te maken. Volgens La Gazzetta Dello Sport heeft de oud-aanvaller van AZ ook interesse van andere Europese topploegen gewekt, maar wil hij zelf naar verluidt liever in Italië blijven.

Gudmundsson, die momenteel uitkomt voor Genoa, lijkt vastbesloten om zijn stempel te drukken in de Serie A. De IJslandse aanvaller heeft volgens de Italiaanse krant een geschatte waarde van 30 miljoen euro. Inter heeft de interesse in Gudmundsson serieus genomen en is vastberaden om een ​​deal te sluiten. Juventus volgt echter ook nauwlettend de ontwikkelingen rond de speler, waardoor er mogelijk een concurrentieslag kan ontstaan.

Wedden

Meer odds

De onderhandelingen zijn nog in volle gang, maar Inter lijkt een voorsprong te hebben in het veiligstellen van de handtekening van Gudmundsson. Eerdere contacten tussen de club en de speler hebben de basis gelegd voor verdere gesprekken, waarbij Gudmundsson de mogelijkheid ziet om zijn loopbaan naar een hoger niveau te tillen. Het Genoa-bestuur ziet in Gudmundsson een lucratieve troef en hoopt dat de ploegen tegen elkaar op gaan bieden om het maximale uit deze transfer te halen.

Gudmundsson, nu 26 jaar oud, verliet AZ in de zomer van 2022 en maakte de overstap naar de Serie A. Vooral dit seizoen heeft de IJslander indruk gemaakt, met tien doelpunten in 27 competitiewedstrijden.