Perez ziet dat PSV onterecht trots is: 'Met investeringen die ze hebben gedaan...'

Perez ziet dat PSV onterecht trots is: 'Met investeringen die ze hebben gedaan...'

30 maart - 16:45
63

Als PSV ongeslagen kampioen wordt, dan vindt Kenneth Perez dat de Eindhovenaren een heel goed seizoen hebben gedraaid. De Deense analist is echter ook kritisch en denkt dat er in andere competities meer in had gezeten voor PSV.

PSV is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie, terwijl het kampioenschap de ploeg van Peter Bosz bijna niet meer kan ontgaan. Voorafgaand van het treffen tussen NEC en PSV krijgt Perez bij ESPN de vraag hoe hij het seizoen van de Eindhovenaren zou beoordelen, als ze daadwerkelijk zonder te verliezen kampioen worden. "Ik zou het een heel goed seizoen vinden. Kampioen worden is echt goed, dat is PSV de laatste jaren niet gelukt. Ongeslagen geeft het wel echt sjeu."

Vervolgens komt Perez met een kritische noot. "Maar met de investeringen die PSV heeft gedaan en met zo'n gerenommeerde trainer, dan mag je ook wel iets meer doen in de beker en Europa. Ik weet dat ze zelf trots zijn, dat ze uit de groep zijn gekomen en van Dortmund hebben verloren", doelt Perez op het Champions League-avontuur van de Eredivisie-koploper. "Maar ik vind eerlijk gezegd niet iets waar PSV trots op moet zijn. Er was meer mogelijk geweest."