Spektakel in het Etihad: kies je winnaar bij City - Real voor 50x je inleg!

Spektakel in het Etihad: kies je winnaar bij City - Real voor 50x je inleg!

17 april - 15:00 Laatste update: 13:56

ADVERTORIAL - Na een heerlijk 3-3 gelijkspel in het Estadio Bernabéu is het woensdag tijd voor de return tussen Manchester City en Real Madrid. The Citizens zijn licht favoriet vanwege het thuisduel in het Etihad Stadium, maar Real Madrid weet altijd boven zichzelf uit te stijgen in het miljardenbal. Voorspel de winnaar van deze topwedstrijd en pak 50x je inleg bij bookmaker Unibet

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Manchester City - Real Madrid en zet in op 'Reguliere speeltijd: Manchester City/Real Madrid'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Wint de ploeg van jouw keuze deze kraker? Dan pak je maximaal €50! Verliest de ploeg van jouw keuze? Dan verlies je maximaal €1.

Finale-waardig affiche in Manchester

De eerste wedstrijd tussen deze twee voetbaltitanen stelde geen seconde teleur: zes doelpunten, waarvan drie wereldgoals, een moordend tempo en strijd tot de laatste minuut. Het is lastig om een favoriet aan te wijzen voor dit duel: Phil Foden maakt de treffers die bij Erling Haaland even achterwege blijven. Aan de andere kant staan Vinícius Jr. en Rodrygo áltijd aan bij de Madrilenen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.