Frans probleemkind denkt na nieuwe teleurstelling aan einde interlandcarrière
Nasri heeft het helemaal gehad met Les Bleus

Frans probleemkind denkt na nieuwe teleurstelling aan einde interlandcarrière

14-05-2014 23:07

Samir Nasri werd eerder deze week niet opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Frankrijk en dat is bij de middenvelder ingeslagen als een bom. De smaakmaker van Manchester City overweegt zelfs helemaal te stoppen met het spelen voor zijn land.

"Ik moet tijdens mijn vakantie een beetje gaan nadenken over mijn toekomst in de nationale ploeg. Twee WK's missen is erg moeilijk voor een speler. Soms heb je het gevoel dat een manager niet met je wilt praten. Dan weet je dat je niet naar het WK gaat. Het was een schok, maar ik was er mentaal klaar voor", vertelde Nasri volgens NUSport.

Bondscoach Didier Deschamps heeft weinig met de persoon Nasri. Aan de voetballende kwaliteiten van de technicus kan het bijna niet liggen, want de aanvallende middenvelder is een vaste waarde bij een Europese topclub als Manchester City. De keuzeheer werd via Twitter al keihard aangepakt door de vriendin van Nasri en de spelmaker heeft zelf ook zijn bedenkingen bij de keuze van de oud-topvoetballer.

"Ik respecteer zijn keuze. Hij wilde mij niet selecteren, fijn voor hem. Ik wens het Franse team veel geluk", sloot hij af met een cynische ondertoon. Nasri was de afgelopen jaren meerdere malen betrokken bij incidenten rondom de Franse ploeg en wordt gezien als een stoorzender. De rechtspoot ontbrak eerder al op het WK 2010.