Extra zout in wonden Kramer: Baniyas heeft wél twee miljoen voor Argentijn
Celta-spits tekent voor twee jaar

Extra zout in wonden Kramer: Baniyas heeft wél twee miljoen voor Argentijn

22-07-2015 12:24
2

Mocht Michiel Kramer stiekem tóch nog gedacht hebben op een transfer naar Baniyas, dan lijkt die hoop nu definitief de grond in te zijn geboord. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft na de mislukte deal met ADO Den Haag razendsnel toegeslagen in Spanje. 

De dertigjarige Joaquin Larrivey (foto) is woensdag namelijk vastgelegd door Baniyas. Hij komt over van Celta de Vigo, dat volgens Spaanse bronnen ongeveer twee miljoen euro ontvangt voor de spits. 

De Argentijn was sinds medio 2013 actief in Spanje. In het seizoen 2013/2014 scoorde hij twaalf keer namens Rayo Vallecano, afgelopen jaargang trof hij elf keer doel in dienst van Celta. Larrivey heeft een tweejarig contract getekend bij Baniyas. 

De club uit het Midden-Oosten heeft dus niet lang stil gezeten sinds ADO dinsdag wereldkundig maakte dat het de stekker ging trekken uit de op handen zijnde transfer van Michiel Kramer. De spits waande zich al speler van Baniyas, maar de beloofde anderhalf miljoen euro was na ongeveer twee weken wachten nog altijd niet gearriveerd op de bankrekening van de Hagenaars.