'Barça werkt aan monsterdeal voor bestbetaalde Liverpool-speler óf PSG-ster'

'Barça werkt aan monsterdeal voor bestbetaalde Liverpool-speler óf PSG-ster'

19-03-2017 08:55
15

FC Barcelona wil komende zomer een heel grote vis binnen hengelen op de transfermarkt. De Catalanen willen koste wat kost een nieuwe middenvelder en Marco Verratti en Philippe Coutinho prijken nog altijd bovenaan het lijstje.

Ook een terugkeer van Thiago Alcantara sluit Barcelona niet uit, kopt El Mundo Deportivo zondag op de voorpagina. Door het blessureleed en de leeftijd van Andrés Iniesta en de vormdip van Sergio Busquets en Ivan Rakitic, acht de Spaanse kampioen een extra middenvelder van wereldklasse noodzakelijk. Aanwinsten André Gomes en Denis Suarez konden nog niet overtuigen.

Wedden

Meer odds

Dat Coutinho opnieuw gelinkt wordt aan Barcelona is opvallend. De 24-jarige Braziliaan verlengde in januari zijn contract bij Liverpool tot medio 2022. Daarmee is hij de best betaalde speler op Anfield. Door zijn vriendschap met Neymar en de goede relatie met Luis Suarez, denkt Barça toch kans te maken. Zowel voor Coutinho als leeftijdsgenoot Verratti van Paris Saint-Germain lijkt een astronomisch bedrag op tafel te moeten worden gelegd.

Barcelona is desondanks bereid om fors te investeren. Thiago, die zijn opleiding genoot in Catalonië en in 2013 overstapte naar Bayern München, wordt gezien als goedkoper alternatief.