Go Ahead-speler vol bravoure: Ik word een Premier League-speler

Go Ahead-speler vol bravoure: "Ik word een Premier League-speler"

04-05-2017 21:16
7

Daniel Crowley speelt op huurbasis voor Go Ahead Eagles, maar de dromen van de Arsenal-huurling zijn veel groter. Voor hem is het een zekerheid dat hij in de toekomst in de Premier League gaat spelen.

"Ik geloof in mezelf", zegt de negentienjarige spelmaker in de Daily Mail. "Ik weet dat ik een Premier League-voetballer zal worden en als dat bij Arsenal is zou dat geweldig zijn. Maar als de manager daar anders over denkt moet ik ergens anders heengaan. Ik zou dat prima vinden. Ik wil niet blijven om het blijven."

Crowley werd jarenlang bestempeld als de nieuwe Jack Wilshere, maar is klaar met die vergelijking. "Het was leuk, maar ik wil niet meer vergeleken worden met hem. Als je alleen met de hype bezig bent zal je nooit een voetballer worden. Ik wil zelf een goede speler worden en dan moet je erop uitgaan en ervaring opdoen. Anders rot je weg bij de reserves en dat is voor niemand goed."

"Hoeveel negentienjarigen kunnen zeggen dat ze drie keer verhuurd zijn? Ik speel geen jeugdvoetbal meer. De scouts mogen komen en me beoordelen", aldus de zelfverzekerde Go Ahead-speler.