'Italiaanse topclub stuurt afvaardiging naar De Kuip; ook Özyakup in beeld'

'Italiaanse topclub stuurt afvaardiging naar De Kuip; ook Özyakup in beeld'

12-06-2017 13:26
25

AS Roma wil deze week om tafel met Feyenoord-directeur Martin van Geel. De Romeinen willen een mogelijke transfer van Rick Karsdorp bespreken, meldt althans Vavel Italia maandag.

Karsdorp is nog altijd de belangrijkste optie om de nieuwe rechtsback van Roma te worden. Daarbij heeft de Giallorossi, dat met Kevin Strootman een Nederlander onder contract heeft, wel forse concurrentie van Internazionale. De Milanezen zouden zelfs al een bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht op de Oranje-international, al werd dat door Karsdorp zelf tegengesproken.

Wedden

Meer odds

Feyenoord kan gesprekken met de Italiaanse topclubs hoe dan ook met vertrouwen tegemoet zien. De Rotterdammers verlangen naar verluidt achttien miljoen euro voor Karsdorp, die nog een contract tot medio 2021 heeft in De Kuip.

Met de nieuwe trainer Luciano Spalletti lijkt Roma zich in ieder geval te willen roeren op de transfermarkt. Mocht de Argentijn Leandro Paredes vertrekken, dan komt volgens Vavel Italia onder meer Oğuzhan Özyakup in beeld. De Turkse middenvelder, opgegroeid in Nederland, speelde in de jeugd van AZ en Arsenal, voordat hij bij Besiktas uitgroeide tot een vaste waarde.