Update: Razendsnelle reactie Karsdorp op voorpaginaverhaal in Italië: Onzin

Update: Razendsnelle reactie Karsdorp op voorpaginaverhaal in Italië: "Onzin"

10-06-2017 10:08
45

Kort na de aanstelling van Luciano Spalletti als nieuwe hoofdtrainer heeft Internazionale een bod van vijftien miljoen euro uitgebracht op Feyenoorder Rick Karsdorp. Ook Kenny Tete (Ajax) is nog in beeld.

Inter geeft echter de voorkeur aan de komst van Karsdorp en heeft het eerdere bod van AS Roma overtroffen, meldt La Gazzetta dello Sport. De Romeinen zouden een bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht bij Feyenoord en dat bedrag is nu met drie miljoen euro verhoogd door de nieuwe club van Spalletti.

Daarmee maakt Internazionale kenbaar dat de interesse in Karsdorp heel serieus is en dat het hoe dan ook wil dat de rechtsback volgend seizoen in Milaan speelt. De vraagprijs van Feyenoord voor de Oranje-verdediger is achttien miljoen euro en dus komt het bod van Inter al heel dichtbij het bedrag wat de Rotterdammers willen.

Update 10.08 uur: Rick Karsdorp heeft razendsnel gereageerd op het verhaal op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport dat Inter een bod van vijftien miljoen euro heeft uitgebracht. Aan het Algemeen Dagblad laat de rechtsback weten: "Onzin."