Update: Maduro heeft avontuur te pakken: transfer officieel gemaakt

Update: Maduro heeft avontuur te pakken: transfer officieel gemaakt

20-07-2017 15:56
15

Hedwiges Maduro lijkt een nieuwe club gevonden te hebben. De transfervrije routinier vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Cyprus, waar hij voor Omonia Nicosia gaat spelen.

Maduro is nog niet officieel voorgesteld door de club, maar in een foto is hij wel al te zien in het shirt van zijn nieuwe club. Bij Omonia Nicosia wordt hij waarschijnlijk een ploeggenoot van doelman Piet Velthuizen, die naar verluidt ook op het punt staat om naar die club te verkassen.

Met de transfer naar Omonia heeft Maduro wat hij wil. Nadat zijn periode bij FC Groningen uitliep op een teleurstelling, hoopte de 32-jarige routinier nog één keer op een buitenlands avontuur. Die heeft hij nu te pakken. Maduro kwam bij Groningen helemaal niet meer aan bod en moest het op een gegeven moment zelfs doen met een plek op de tribune. Maduro speelde voorheen voor Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki en Groningen.

Update 13.10: Omonia meldt op Twitter dat het met Maduro een principeakkoord heeft bereikt. Volgens De Telegraaf ligt er in Cyprus een tweejarig contract klaar voor de routinier.

Update 20/7 15.56: Hedwiges Maduro is definitief speler van Omonia Nicosia. De verdediger annex middenvelder heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract op Cyprus, zo maakte de club via de officiële kanalen bekend.