'Voormalige Feyenoord-held kan voor acht miljoen naar Italië vertrekken'

'Voormalige Feyenoord-held kan voor acht miljoen naar Italië vertrekken'

03-08-2017 13:52
27

John Guidetti kan binnenkort weleens een transfer naar Italië maken. Verschillende Italiaanse media, waaronder Tuttosport, melden dat Torino een bedrag van acht miljoen euro overheeft voor de voormalig publiekslieveling van Feyenoord.

Torino loopt nog altijd het risico dat topschutter Andrea Belotti voor veel geld verkast, waardoor de club uit Turijn graag een extra aanvaller aantrekt. Guidetti werd eerder deze maand al in verband gebracht met een andere Serie A-club: Udinese zou volgens Sky Italia in gesprek zijn met Celta de Vigo, de huidige werkgever van de Zweedse spits. Sindsdien is er echter geen nieuws meer geweest vanuit Udine.

Guidetti heeft net zijn tweede seizoen bij Celta de Vigo achter de rug, sinds hij transfervrij is overgenomen van Manchester City. De 25-jarige Zweed bereikte afgelopen seizoen met Celta de halve finale van de Europa League en heeft nog een contract tot medio 2020 in Galicië. In het seizoen 2011/2012 maakte Guidetti furore in de Eredivisie, toen hij één seizoen op huurbasis voor Feyenoord speelde.