'PSG-flop op weg naar Premier League: tweet bevestigt vermoeden'

'PSG-flop op weg naar Premier League: tweet bevestigt vermoeden'

29-08-2017 21:42
5

Grzegorz Krychowiak staat op het punt om te vertrekken bij Paris Saint-Germain, zoveel is duidelijk. Volgens The Telegraph is West Bromwich Albion een serieuze kanshebber op de Pool.

Mochten er nog twijfels bestaan over een transfer van Krychowiak dan heeft hij die dinsdagavond zelf weggenomen. Een korte en bondige tweet met drie emojis lijkt een transfer aan te kondigen. Vrij vertaald: van wachten op speelminuten naar weer voetballen.

Wedden

Meer odds

Krychowiak werd een jaar geleden, overigens nog voor de aanstelling van Patrick Kluivert, naar Parijs gehaald. De dertig miljoen euro die aan zijn vorige club Sevilla werd betaald kon hij echter nooit inlossen. West Brom is inmiddels in vergevorderde gesprekken met PSG om de Pools international, die een sterk EK 2016 speelde, naar de Premier League te halen.

Als de onderhandelingen soepel blijven lopen, wordt verwacht dat Krychowiak woensdag medisch gekeurd wordt. Met Polen speelt hij vrijdag overigens een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Denemarken, waardoor het de vraag is of de speler zelf naar Engeland kan afreizen.