Mogelijke Jörgensen-concurrent wil naar België: Hopelijk erg snel

Mogelijke Jörgensen-concurrent wil naar België: "Hopelijk erg snel"

27-01-2018 11:27
8

Als Nicolai Jörgensen de transfer naar Newcastle United maakt, bestaat de kans dat hij geen concurrentie heeft van Aleksandar Mitrovic. De Servische spits vertrekt mogelijk naar Anderlecht, dat nog een nieuwe spits zoekt.

Dat meldt Het Laatste Nieuws in België. Mitrovic zelf wil graag terugkeren bij de club waar hij al eerder twee seizoenen actief voor was. "Hopelijk erg snel", laat Mitrovic weten aan Het Laatste Nieuws. Het is de vraag of Anderlecht de spits op permanente basis over kan nemen. Aannemelijker is dat het om een huurtransfer gaat. Mitrovic speelde in totaal negentig wedstrijden voor Anderlecht, waarin hij 44 goals maakte en elf assists afleverde.

Een transfer van Jörgensen naar Newcastle is ook nog allesbehalve een uitgemaakte zaak. De Premier League-club heeft zeventien miljoen euro geboden op de Feyenoord-spits, maar in Rotterdam-Zuid wil men minstens twintig miljoen euro zien, zodat de club er iets aan overhoudt, zei Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, vrijdagavond bij Voetbal Inside. Beide partijen lijken steeds dichter bij elkaar te komen en Giovanni van Bronckhorst gaf zelfs aan dat hij op zoek is naar een vervanger van Jörgensen.

Lees ook: Feyenoord zoekt naar nieuwe spits: "Lijstje met mogelijke opvolgers"