Update: 'Labyad-deal loopt vertraging op: deal wordt pas na het weekend afgerond'

Update: 'Labyad-deal loopt vertraging op: deal wordt pas na het weekend afgerond'

11-05-2018 15:39
149

Ajax heeft Zakaria Labyad bijna binnen. De 25-jarige aanvaller van FC Utrecht heeft een mondeling akkoord bereikt over een contract voor vier seizoenen. Mogelijk wordt er vrijdagmiddag al getekend.

Dat meldt Voetbal International. De verwachting is in ieder geval dat Labyad snel gaat tekenen bij Ajax. De Telegraaf meldde woensdag dat Labyad dinsdag al medisch gekeurd is in Amsterdam, maar dat werd door de hoofdpersoon stellig ontkend. VI meldt twee dagen later dat de transfer in een stroomversnelling terecht is gekomen. 

Labyad tekent voor vier seizoenen in de Johan Cruijff Arena en kost Ajax naar verluidt zeven miljoen euro. De club hoopt de transfer vrijdag af te kunnen ronden. Ajax contracteerde in een eerder stadium al Hassane Bandé en Perr Schuurs voor komend seizoen. Het duo is met Ajax naar Dubai voor een oefenwedstrijd tegen Al-Ahly. Labyad wordt de derde zomeraanwinst van de Amsterdammers.

Update 15.39: Ajax-fans moeten nog even geduld hebben: de transfer van Labyad wordt vrijdag nog niet beklonken. Dat meldt Voetbal International. Documenten van de medische keuring laten langer op zich wachten dan men had gehoopt. De verwachting is nog altijd dat de deal kort na het weekend rond komt.