Er is ook interesse genoeg, vanuit Engeland, Frankrijk en België bijvoorbeeld

"Er is ook interesse genoeg, vanuit Engeland, Frankrijk en België bijvoorbeeld"

22-05-2018 20:06
18

Adam Maher staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. Dat claimt de transfervrije middenvelder, die dit seizoen degradeerde met FC Twente, in gesprek met Voetbal International

Na een succesvolle periode bij AZ, een iets minder succesvolle periode bij PSV en een teleurstellend halfjaar bij Twente denkt Maher niet dat de clubs hem zijn vergeten. "Zeker niet. Ik ga het liefst aan de slag in een mooie competitie in West-Europa. Er is ook interesse genoeg, vanuit Engeland, Frankrijk en België bijvoorbeeld. Maar ook Spanje en Duitsland zijn mooie landen. Het is nu aan mij om de juiste keuze te maken", aldus Maher.

Nu de aanvallend ingestelde middenvelder meer vrijheid dan ooit heeft, is het tijd om te presteren. "Ik ben transfervrij. Daarnaast heb ik een half jaar bijna alles gespeeld, dus ik ben topfit. De obstakels zijn weg, er zijn geen excuses meer. Het komt op mij aan. Of dat druk geeft? Nee, integendeel. Het is tijd om revanche te nemen op mezelf. Dat mogen mensen van me verwachten, ik eis het van mezelf."