'Ik heb Modric na zijn geweldige WK gesproken. Ik verwacht hem binnenkort'

'Ik heb Modric na zijn geweldige WK gesproken. Ik verwacht hem binnenkort'

05-08-2018 08:02
14

De nieuwe Real Madrid-trainer Julen Lopetegui is er zeker van: Luka Modric zal ook komend seizoen het witte shirt van De Koninklijke dragen. De Kroatische WK-uitblinker wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Internazionale.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez liet onlangs weten dat de 32-jarige controleur alleen weg zou mogen voor een bedrag van 750 miljoen euro. "De voorzitter heeft gereageerd. Ik heb daar verder niets aan toe te voegen", liet Lopetegui na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Juventus weten aan AS. Modric was in Washington DC nog niet van de partij, maar de opvolger van trainer Zinedine Zidane verwacht de Kroaat snel weer te zien. "Ik heb hem na zijn geweldige WK gesproken en we verwachten hem weer op 8 augustus. Dan zullen we zien of hij op 15 augustus weer kan spelen (tijdens de Europese Super Cup tegen stadgenoot Atlético Madrid, red.)."

De geruchten met betrekking tot Modric zijn het gesprek van de dag in de Italiaanse sportmedia. Internazionale heeft naar verluidt al contact gezocht met de zaakwaarnemers van de stilist, die in het Stadio Giuseppe Meazza samen kan spelen met drie landgenoten. Zaterdag dook plotseling het gerucht op dat Modric en Perez een 'gentlemen's agreement' hadden gesloten: wanneer Real Madrid drie keer op rij de Champions League zou winnen, zou de Kroaat transfervrij mogen vertrekken.