Mourinho vreest voor 'moeilijk seizoen': De clubleiding weet wat ik wil

Mourinho vreest voor 'moeilijk seizoen': "De clubleiding weet wat ik wil"

05-08-2018 23:07
27

Manchester United is nog niet klaar voor het nieuwe seizoen, vindt manager Jose Mourinho. De Portugese manager zag zijn club zondagavond de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding verliezen: Bayern München won in de eigen Allianz Arena met 1-0 van The Red Devils.

De nummer twee van het voorbije Premier League-seizoen heeft nog vier dagen de tijd voordat de Engelse transferdeadline sluit en Mourinho hoopt dat de clubleiding die tijd goed besteedt. "Als we ons team niet versterken, wordt het een heel moeilijk seizoen voor ons", wordt de Portugees, die tot dusver alleen Fred, Diogo Dalot en Lee Grant op Old Trafford mocht verwelkomen, geciteerd door de BBC. "De clubleiding weet wat ik wil, dus ik wacht af en ik zie wat er gaat gebeuren."

Mourinho stelt vast dat de concurrentie ook niet stil heeft gezeten. "De overige topclubs hadden al hele sterke selecties of ze smijten met miljoenen, zoals Liverpool." Manchester United lijkt overigens van plan om hetzelfde te doen. De club wordt nadrukkelijk gelinkt aan Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) en Jerome Boateng (Bayern München).

Manchester United opent op vrijdag 10 augustus het Premier League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Leicester City.

Lees ook: 'Ontevreden Mourinho praat nauwelijks met directeur en ligt 'op ramkoers''